Actes literaris


Actes literaris








ANY 2016

Divendres, 22 de gener de 2016: Assistència a la presentació del llibre «No digas vodka, nunca jamás», de Sergi Álvarez, a la biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat.

Dissabte, 23 de gener de 2016: Assistència a la reunió de les Ter-cat i de la revista Catarsi (16 h.). Posteriorment, a la llibreria Gigamesh, presentació oficial de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia. Barcelona.

Divendres, 29 de gener de 2016: Presentació del recital «Nosaltres, les dones», a l'Ateneu Popular de les Corts (carrer Galileu, 252; Barcelona), a les 20 h.

Dissabte, 20 de febrer de 2016: Assistència i participació a la trobada poètica del Santuari de les Oliveres, al Mas de Barberans (el Montsià).

Dissabte, 5 de març de 2016: Presentació no oficial de la novel·la «Tenebra» a París, al davant del cenotafi de Charles Baudelaire, al cementiri de Montparnasse, a les 17 h. Amb la participació de Jordi Ardanuy.

Dimecres, 30 de març de 2016: Presentació del recital «Nosaltres, les dones», a la llibreria Ona (carrer Gran de Gràcia; Barcelona), a les 19 h.

Dimecres, 30 de març de 2016: Participació al micro obert durant el concert de Laura Jareño y José Jareño, al bar Yesterday (carrer Major), de Santa Coloma de Gramenet, a les 21,30 h. Petit homenatge a José Jareño amb «Sapore di sale, sapore si mare» i la primera vegada que recito en públic el poema «Adéu».

Dijous, 7 d'abril de 2016: Assistència a la presentació de l'exposició de la novel·la «La melodia dels sense sort», de Josep Vila Fisas. Galeria d'art La Place (Basses de Sant Pere, 10), a Barcelona, a les 19,30 h.

Divendres, 8 d'abril de 2016: Assistència al recital poètic de «Nosaltres, les dones», a Badalona (Cafè de l'Arnús). Amb les poetes Cristina Company i Imma Forment, amb l'acompanyament musical de Jana (José Antonio Nieves Alarcón). A les 20 h.

Dissabte, 9 d'abril de 2016: Assistència a la presentació del recull de contes Eixam, de Sandra Comas Anglada. Barra Llibre, plaça d'Osca, Barcelona. A les 13 h.


ANY 2015

Dijous, 12 de febrer de 2015: Presentació de la novel·la «Tenebra» a les Cotxeres de Sants (Barcelona).  Finalment, per motius diversos, l'acte es dugué a terme a l'interior del restaurant El Passadís, a la plaça d'Osca.

Dijous, 12 de març de 2015: Presentació de la novel·la «Tenebra» a Alcoi, al Centre Cultural Ovidi Montllor, a les 20 h.  Amb la participació de Verònika Gil, Ruben Porras i Miguel Ángel Orcaray.

Dilluns, 16 de març de 2015: Presentació de la novel·la «Tenebra» a Cocentaina, a la Biblioteca de la Casa de Cultura.  Amb la participació d'Andreu Vidal i Pere Espinosa.

Dimarts, 24 de març de 2015: Assistència al concert de «Desperta Ferro!», amb Joan Verdaguer i Joan Cerezo, a la biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí.

Dijous, 9 d'abril de 2015: Presentació de la novel·la «Tenebra» a Malgrat de Mar, a l'ateneu popular El Rovell (carrer del Mar, 77), a les 19,30 h. Amb la participació de Montse Pellicer.

Dimarts, 21 d'abril de 2015: Presentació de la novel·la «Tenebra» a Ulleres Maria Assumpta (carrer Ramalleres, 3; Barcelona), a les 19,30 h. Amb la participació de Jordi Canals.

Dijous, 23 d'abril de 2015: Amb «Tenebra» a la parada de llibres d'Inforsénia (carrer Tarragona), a la Sénia (el Montsià).

Divendres, 31 de juliol de 2015: Assistència i participació al recital poètic dut a terme al Cafè de l'Arnús, a Badalona.

Diumenge, 23 d'agost de 2015: Presentació oficial del recull de contes «La Sénia extraordinària» al bar-terrassa La Cantina, de la Sénia (el Montsià). Amb la participació de Carles Molins, Montserrat Iranzo i Xavier Martín Arruabarrena. 

Dimecres, 28 d'octubre de 2015: Assistència a la presentació del poemari «Arran de mar», d'Imma Forment, al CRAD de Badalona.

Divendres, 30 d'octubre de 2015: Presentació oficial del recull de contes «La Sénia extraordinària» a Barcelo0na, al Casal Independentista de Sants «Jaume Compte», a les 19,30 h.

Dissabte, 28 de novembre de 2015: La novel·la «Tenebra», guanyadora del premi Ictineu 2015, a la millor novel·la de gènere fantàstic escrita en català. L'acte de lliurament es féu a la Biblioteca Tecla Sala, de l'Hospitalet de Llobregat, a les 12 h.


ANY 2014

Divendres, 14 de febrer de 2014: Assistència a la presentació del poemari «Obrint el meu cor», de Laura Collado, a les Cotxeres de Sants (Barcelona).

Divendres, 4 d'abril de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a Barcelona, al Casal Independentista de Sants - Jaume Compte, carrer Muntadas 24, a les 20,30 h.). Amb la participació d'Antoni Munné-Jordà, Anna Maria Villalonga, Júlia Badal i Carme Girona. 

Diumenge, 27 d'abril de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a Cabrera d'Anoia, al Casal Social dels Amics del Castell, a les 20h. Amb la participació de Carme Girona i Pep Sibina.

Dijous, 8 de maig de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» al País Valencià, al Casal Popular del Tio Cuc, a Alacant (carrer Sant Leandre, 6), a les 19,30 h. Amb la participació de Joaquim Torres, Carme Girona i Enric Balaguer.
  
Divendres, 30 de maig de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a l'Hospitalet de Llobregat, a la pastisseria La Neula (carrer Pau Casals, 8), a les 20 h.). Amb la participació de Júlia Badal.

Diumenge, 22 de juny de 2014: Presentació no oficial de la novel·la «Tenebra» a Cambrils, al frankfurt L'Espai, a les 14 h.

Dissabte, 28 de juny de 2014: Presentació de la novel·la «Tenebra» al Portaló de Sant Andreu (carrer Gran de Sant Andreu, 34; Barcelona), a les 19 h. Amb la participació de Mayte Duarte.

Dijous, 21 d'agost de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a la Sénia, al bar-terrassa La Cantina (carrer de Sant Joaquim), a les 20 h. Amb la participació de Carles Molins i Montserrat Iranzo.

Dissabte, 27 de setembre de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a Occitània, a Tolosa de Llenguadoc, al Casal Català (carrer dels Navars, 7), a les 16 h. Amb la participació de Mireia Baeta.

Dimecres, 29 d'octubre de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a Badalona, al Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones (CRAD), al carrer Arquitecte Fradera, s/n, antic escorxador, a les 18 h. Amb la participació de Paco Escudero, Júlia Badal i Montse Cercós.

Dimecres, 3 de desembre de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a Cornellà de Llobregat, al Castell (carrer Jacint Verdaguer, s/n), a les 19,30 h. Participació de Júlia Badal.
  
Divendres, 12 de desembre de 2014: Participació al recital poètic contra la violència de gènere, a les Cotxeres de Sants (Barcelona).

Dijous, 18 de desembre de 2014: Presentació oficial de la novel·la «Tenebra» a Girona, al cafè-llibreria Context (plaça del Pou Rodó). Amb la participació d'Enric Crespi i Jaume Carbó.


ANY 2013

Dissabte, 23 de novembre de 2013: Assistència al lliurament dels premis Ictineu, a la biblioteca Tecla Sala, de l'Hospitalet de Llobregat.
 
Dijous, 28 de novembre de 2013: Assistència a la presentació del llibre «Cròniques des de l'infern», de Manel Alonso, a la Casa València (Barcelona).


ANY 2012

Dimecres, 27 de juny de 2012: Assistència i participació a la presentació del disc «D'amor i d'altres dissidències», de Jordi Gomara, al Casal Independentista de Sants «Jaume Compte» (Barcelona).

Dimarts, 10 de juliol de 2012: Assistència a la presentació de la novel·la «Perduts a l'altre món» i dels llibres de Shaudin Melgar-Foraster, a la llibreria Catalònia (Barcelona). 

ANY 2011

Divendres, 8 de juliol de 2011: Recorregut literari al Palau-Museu Can Mercader,  de Cornellà de Llobregat, relacionant diverses cambres del palau amb contes clàssics de terror. Activitat intitulada originalment «Oníric», inclosa al programa «Insomnia».


ANY 2010

Divendres, 26 de novembre de 2010: Presentació de la revista "La lluna en un cove" (www.lallunaenuncove.cat), de l'editorial El Toll (www.eltoll.cat) i del llibre de relats «Històries de terror», de Bram Stoker, al Casal Independentista de Sants «Jaume Compte» (Barcelona), amb la presència de Lluís Miquel Pérez, Anna Maria Villalonga i Daniel Sànchez Limon.
  

ANY 2008

Abril: Membre del jurat de la II edició dels premis "Miasma" de relats de terror i ciència ficció (Manresa), conjuntament amb Sebastià d'Arbó, Eloi Puig, Andreu Balastegui, Sebastià Roig, Dimas Rodríguez i Robert Latorre.


ANY 2004
 
Dimarts 17 de març: Lectura de contes de Guy de Maupassant, al Cafè-llibreria Aladern, Barcelona, a les 21.00h.

Dissabte, 22 de maig: Lectura de poemes en homenatge a Martí i Pol  a la llibreria Catalònia, de Barcelona (acte emmarcat en la Marató poètica "Martí i Pol a la carta" dins dels "Set dies de poesia a la ciutat" organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona).
 

ANY 2003

 
7 de febrer: Presentació de Misteris fascinants al local del Tio Canya de Sabadell, a càrrec d’Oriol Carbonell (Sabadell).

23 d’abril: Signatura dels llibres Perfum de tenebres i Misteris fascinants al vestíbul de l’Estació de Sants (Barcelona).

23 abril: Organització i participació en l’espectacle literàrio-cabaretesc: ABSENTA (homenatge a la verda fada de la creació), al cafè-llibreria Aladern (carrer Grunyí, 4. Barcelona).

31 de juliol: Presentació del llibre Misteris facinants, a càrrec de Mathias Enard,  al Bar Aladern (Barcelona).

3 d’octubre: Inauguració de l’exposició de fotografies Ombres i tombes, a la Llibreria Proa de Premià de Mar, a les 21 hores, conjuntament amb la presentació del llibre Parelles de tres, de Martí Roselló (Premià de Mar).
   
   
ANY 2002
 
18 de gener: Presentació del llibre Perfum de tenebres, a càrrec de Xavier Gual. Ateneu Barcelonès, Sala Josep Maria de Sagarra, a les 19, 30 h.

30 de gener: Participació com a poeta al programa Protagonista: el llibre, de la cadena de ràdio Onda Cero, amb Miquel Lluís Muntané.

6 i 7 de febrer: Organització i conducció del taller Com es fa una revista de terror a l'IES Martí i Franqués, de Tarragona. Activitat emmarcada en el programa El gust per la lectura, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

18 de febrer: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES El Castell, d'Esparreguera, dins dels actes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

21 de febrer: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES de Camprodon, dins dels actes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

28 i 29 de febrer: Organització i conducció del taller Com es fa una revista de terror a l'IES de Viladecans, emmarcat en els actes de difusió literària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

4 de març: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES Nostra Senyora del Carmen, de Ripoll, dins dels actes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

6 de març: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES de Castellar del Vallès, dins dels actes de difusió literària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

7 de març: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES de Sant Quirze del Vallès, dins dels actes de difusió literària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

13 de març: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES Baix Penedès, del Vendrell, dins dels actes de difusió literària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

15 de març: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES Sagrat Cor, del Vendrell, dins dels actes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

18 de març: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES Vedruna, d'Artés, dins dels actes de difusió literària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

20 de març: Interpretació d'Edgar Poe a l'IES Hug Roger III, de Sort, dins dels actes de difusió literària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

23 d'abril: Xerrada sobre la creació literària a l'IES Laboral, de Xest.

23 d'abril: Xerrada sobre literatura fantàstica a la Biblioteca Municipal de Sagunt.

24 d'abril: Xerrada sobre creació literària a l'IES d'Orriols.

26 d'abril: Participació poètica al Recital de Música i Poesia "Tinta Roja", celebrat al cafè-concert Tinta Roja, a Barcelona.

31 d’octubre: Presentació de Perfum de tenebres a la Biblioteca Municipal del Masnou, a càrrec de Mathias Enard, escriptor i professor de la Universitat de Barcelona.

12 de desembre: Lliurament del II Premi de Narrativa Ciutat de la Vall d’Uixó.
   

ANY 2001 

Dijous 19 d'abril: Presentació de l'antologia de poemes Poesia 2000, a la llibreria Proa Premià (Premià de Mar).

Dissabte 28 d'abril: Signatura del llibre de relats Perfum de tenebres a la Fira del Llibre de València.

Diumenge 29 d'abril: Signatura de Perfum de tenebres a la Fira del Llibre de Castelló de la Plana.

Dimecres, 21 de novembre: Presentació oficial del llibre Breu història de l'AJELC, conjuntament amb Albert Calls i Rosa Ma. Pujol, Secretària General de Joventut, a l'auditori de la Secretaria General de Joventut, a Barcelona.
 

ANY 2000

 
Participació activa a la tertúlia: El sistema Print on demand, a la Llibreria Catalònia (Barcelona), 13 de gener del 2000.

Entrevista a Ràdio-Premià sobre els 20 anys del'AJELC. Premià de Mar, 27 de gener del 2000.

Exposició dels 20 anys de l'Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC). Ateneu Barcelonès, del 16 al 29 de febrer del 2000.

Entrevista a Ràdio-Ciutat Vella. Barcelona, 1 de març del 2000.

Lectura de contes relacionats amb el tema Literatura i humor. Secretaria General de Joventut (Barcelona), 5 d'abril del 2000.

Presentació del llibre 21x21: Contes de Barcelona, a la llibreria Proa-Premià (Premià de Mar), 6 d'abril del 2000.

Entrevista a la Ràdio de Santa Bàrbara (juny).
 
 

ANY 1999

 
Tertúlia literària: Joves escriptors, el futur de la literatura catalana. Ca Lluneta (La Sénia), 17 de gener de 1999.

Lectura de contes Literatura i Drets Humans. Centre Cívic Torre Llobeta (Barcelona), 16 de febrer de 1999.

Recital de poesia en ocasió de la Setmana de la poesia. Centre Cívic Torre Llobeta (Barcelona), 25 de febrer de 1999.

Presentació del llibre Quadricomies. Ca Lluneta (La Sénia), 3 de març de 1999.

Lectura de contes infantils. CEIP Can Llobet i Biblioteca Esteve Paluzie (Barberà del Vallès), 25 de març de 1999.

Recital de poesia, Poemas Marginales. Ateneu Barcelonès, 8 d'abril de 1999.

Tertúlia La literatura de terror a Catalunya. Ateneu Barcelonès, 8 d'abril de 1999.

Lectura de contes. Centre Cívic de la Barceloneta (Barcelona), 15 d'abril de 1999.

Presentació del llibre Papirs d'aigua. Centre Porta-Sóller (Barcelona), 20 d'abril de 1999.

Presentació del llibre Idees per als escriptors, a càrrec d'Albert Calls. Llibreria Proa-Premià (Premià de Mar), 17 de juny de 1999.

Recital iconoclasta Tabú, el retorn. Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona, 18 de juny de 1999.

Recital iconoclasta Tabú, el retorn. Plaça Sóller (Barcelona), 14 de juliol de 1999.

Presentació del llibre Idees per als escriptors, a càrrec de Joan Cardona. Centre Cívic de la Barceloneta (Barcelona), 30 d'octubre de 1999.

Recital poètic a la llibreria Proa-Premià (Premià de Mar), 18 de novembre de 1999.

Participació activa a la tertúlia: La literatura de cap d'any, a Ca Lluneta (La Sénia), 11 de desembre de 1999.

Desembre: Entrevista a Ràdio Arenys de Mar.

ANY 1998
 
Participació en una tertúlia literària sobre joves escriptors elaborada per Barcelona Televisió (BTV). Gener de 1998.

Participació en un debat literari a Ràdio 4 (Barcelona). 10 de febrer de 1998.

Participació com a contertuli en el programa Bon dia, Catalunya de TV3 (Sant Joan Despí). 11 de febrer de 1998.

Presentació del llibre Els silencis de París, de Joan Cardona, en el marc del 18è aniversari de l'Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC). 27 de febrer de 1998.

Ponència sobre literatura fantàstica i de terror, al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants (Barcelona). 14 de març de 1998.

Lectura d'obra pròpia a Escriptors del 2000. Ateneu Barcelonès, 30 i 31 de març de 1998.

Recital de poemes en homenatge a Lorca, al Centre Cívic Torre Llobeta (Barcelona). 21 d'abril de 1998.

Presentació del llibre Els silencis de París, de Joan Cardona, al Centre Porta-Sóller (Barcelona). 22 d'abril de 1998.

Lectura de textos propis a la Universitat de Barcelona. 28 d'abril de 1998.

Presentació del llibre Els silencis de París, de Joan Cardona, a l'Ateneu Barcelonès. 29 d'abril de 1998.

Recital poètic a la galeria d'art Espai Blanc (Barcelona). 5 de maig de 1998.

Participació, organització i direcció del recital iconoclasta TABÚ. Ateneu Barcelonès, 19 de maig de 1998.

Recital de poesia a la presó de dones de Wad-ras (Barcelona), 26 de juny de 1998.

Recital de poesia, dins dels actes del Poemaresme, a la llibreria Proa-Premià (Premià de Mar). 7 d'octubre de 1998.

Lectura de contes de por, en ocasió de Tots Sants, al Centre Porta-Sóller (Barcelona). 30 d'octubre de 1998.

Recital de poesia en homenatge a Joan Salvat Papasseit. Centre Cívic de la Barceloneta (Barcelona), 9 de novembre de 1998.

Recital iconoclasta Tabú. Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona, 13 de novembre de 1998.

Lectura de contes, Literatura i Drets Humans, en motiu del 50è aniversari de la Declaració del Drets Humans. Ateneu Barcelonès, 18 de novembre de 1998.

Lectura de contes humorístics. Biblioteca Esteve Paluzie (Barberà del Vallès), 1 de desembre de 1998.

ANY 1997

 
Assistència al taller literari de narrativa a càrrec de Lluís Maria Todó, organitzat per l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya. Gener i febrer de 1997.

Organització de la presentació dels llibres El misteri de Berlín (premi Sant Jordi 1996), de Jordi Mata, Poesia Noranta i Una coloma a la lluna. La Cova del Drac, 28 d'abril de 1997.

Lectura de relats a La Cova del Drac (Barcelona), 16 de juny de 1997.

Lectura de relats de terror. Centre Porta-Sóller (Barcelona), octubre 1997.

Lectura de relats de terror. Centre Cívic Torre Llobeta (Barcelona). 6 de novembre de 1997.

Co-organització del XVIIè Congrés de l'AJELC celebrat a Capellades, els dies 8 i 9 de novembre de 1997.

Lectura Escriptors del 2000. Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona, 20 de novembre de 1997.
 
ANY 1996
 
Co-organització del XVIè Congrés de l'AJELC celebrat a Puçol, els dies 12 i 13 d'octubre de 1996.

Assistència al taller de poesia a càrrec de Pere Rovira, organitzat per l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya. Ateneu Barcelonès, Octubre, 1996.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada